Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená telecí kýta se zeleninou

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso zbavené šlach i blan potřeme solí, pepřem, drceným česnekem a olejem a necháme 2 hodiny odležet. Takto odleželé maso rychle osmahneme na horkém oleji, pak je dusíme asi 30 minut. Sundáme pokličku, maso polijeme vínem a přidáme očištěnou zeleninu v celku. Dusíme ještě asi 45 minut. Omáčku podáváme v omáčníku, maso klademe na mísu, obložíme cibulkou a silnými kolečky mrkve. Jako příloha se hodí bramborová kaše a zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!