Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená dýně se smetanou

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dýni oloupeme , podélně rozkrojíme a zbavíme semen , nastrouháme na hrubém struhadle , vložíme do kastrolu , osolíme , okmínujeme a ve vlastní šťávě podusíme. Zahustíme cibulovou jíškou a dodusíme doměkka. Vmícháme smetanu , prolisovaný česnek , přisladíme , přisolíme a přikyselíme octem. Podáváme jako přílohu na místo hlávkového zelí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!