Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené zelí alá Čína

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sójová omáčka
  • 1 lžička solamyl
  • 100 g bílé zelí
  • 10 g cibule
  • 10 g česnek
  • 5 g tuk
  • 0,3 dl bílé víno
  • 0,3 dl vývar

Pracovní postup:

Na nudličky nakrájené zelí osmahneme na tuku a zpěněné cibulce s česnekem, okořeníme, dáme sóju, worcester, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Před koncem dušení přidáme víno a solamyl.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |18. září 2013
uloženo :-) Odpovědět
macik |28. června 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!