Staňte se našimi fanoušky na:

Dušený roštěnec vcelku

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Na oleji a másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme odblaněný, osolený a opepřený roštěnec a krátce opečeme ze všech stran. 2. Maso podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou téměř doměkka. Podle potřeby jen velmi mírně podléváme. 3. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou, podlijeme a dobře povaříme. Nakonec omáčku zjemníme smetanou a krátce prohřejeme. 4. Dušený roštěnec nakrájíme přes vlákna na plátky a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zajdixs |9. května 2013
lahoda :) Odpovědět
Linda |7. května 2013
zkusím Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
super Odpovědět
water |6. května 2013
hmmm Odpovědět
nikita066 |6. května 2013
dobrota, vyzkouším Odpovědět
najkuchtickalenka |6. května 2013
:) ukladam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!