Staňte se našimi fanoušky na:

Dýňové rizoto se smetanou

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět na rostlinném oleji, přidáme rýži, krátce opečeme a hned zalijeme vínem. Ztlumíme oheň a přilijeme tolik vody, aby byla rýže ponořená, vaříme za stálého míchání. Po asi 15 minutách přidáme na kostičky nakrájenou dýni (část odložíme na dozdobení). Osolíme, povaříme ještě asi 10 minut, pak přidáme smetanu a strouhaný parmazán a ještě krátce prohřejeme. Každou porci na talíři přelijeme lžící olivového oleje, ozdobíme dýní a kozím sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!