Staňte se našimi fanoušky na:

Džuveč ze skopového masa

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso rozkrájejte na špalíčky. V kastrolu rozpalte sádlo a zpěňte na něm cibuli. Přidejte maso, osolte, opepřete a dochuťte paprikou. Duste do poloměkka, podlijte vroucí vodou a duste doměkka. Přidejte brambory, zamíchejte a zapečte v předehřáté troubě. Před dopečením zalijte smetanou smíšenou s vejci. Na talířích porce ozdobte petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!