Staňte se našimi fanoušky na:

Ďáblův guláš

Autor receptu: zizka.petr.9 (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájenou cibuli osmahneme na sádle spolu s česnekem,chilli papričkami a feferonkami,chvíli podusíme s 200 ml vývaru a 250 ml piva Velkopopovický Kozel Černý, obsah tekutiny zredukujeme cca o 1/3 a poté přidáme maso...necháme zatáhnout,přidáme rajčatový protlak,.povaříme, osolíme, opepříme, přilijeme zbytek vývaru a vaříme na mírném plameni dokud maso není měkké. Dle chuti dochutíme solí a chilli kořením (pokud se zdá,že je guláš málo ostrý).Můžeme dle potřeby zahustit chlebem nebo strouhaným bramborem. Podáváme s čerstvým chlebem a samozřejmě pivem z Velkých Popovic

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anna1960 |31. března 2013
ten musí mít grády Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!