Staňte se našimi fanoušky na:

Dančí biftečky

Autor receptu: Menzy (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa omyjeme a naklepeme, osušíme papírovými útěrkami, osolíme a opepříme. Na sádle si orestujeme cibulku, přidáme plátky masa a necháme zatáhnout. Připravíme si marinádu na potření z hořčice, kečupu, koření na divočinu (nebo zvěřinu), kdo má rád, může přidat něco ostřejšího. Cibulku s masem naskládáme do pekáče, přidáme i výpek, trochu podlieme vodou, maso potřeme marinádou z obou stran a dáme do trouby. Pečeme do změknutí. Během pečení maso políváme výpekem. Dobrou chuť!!!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Menzy |6. června 2013
V lese :-) V hypermarketu jsem ho ještě neviděla :-D Odpovědět
jitulka |6. června 2013
super, ale kde ulovit danka?:-) Odpovědět
Semyaza |5. června 2013
zkusím Odpovědět
zdenka.r |4. června 2013
ukládám Odpovědět
PetaDomca |4. června 2013
super tip, ukládám Odpovědět
petra.konfrstova |3. června 2013
dobrota!!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!