Staňte se našimi fanoušky na:

Davidův řízek

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Očištěný a odblaněný plátek roštěné naklepeme, obalíme ve strouhance, pak v rozšlehaném vejci smažíme. Po zapečení zmírníme teplotu a pozvolna dopékáme. Čerstvou zeleninu očistíme, podusíme na tuku, přidáme kostky bylinkek česnek a petržel, promícháme, zalijeme 200 ml vody a přivedeme do varu. Do vařící omáčky přidáme kostky šťávy k vepřovému masu, rozmícháme a krátce povaříme.Přelijeme šťávou k vepřovému masu

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |16. května 2013
uložím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!