Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka zapékaná se sněhem

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka vydlabeme tak, aby zůstala celá. Zavařené ovoce necháme okapat a promícháme s cukrem, dokud nevznikne hustá hmota. Připravíme sníh: Uvaříme cukerný roztok, ušleháme sníh, vlijeme do něj cukerný roztok, lehce vaříme nad párou za stálého šlehání a přidáme citronádu. Vydlabaná jablka naplníme ovocnou hmotou, upravíme je na pečící mísu, pokryjeme sněhem a zapečeme. Sníh posypeme nasekanými mandlemi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!