Staňte se našimi fanoušky na:

DIA Pizza - 220g sacharidů

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 cibule
  • moluka na vál
  • 2 rajče
  • olej na pečící papír tuk
  • sladidlo DiaChrom špetka
  • rostlinný, 1 lžička olej
  • 1 lžička sůl
  • 2 lžičky bazalka
  • 70 g cuketa
  • 25 g droždí
  • 150 g mouka polohrubá
  • kukuřičná mouka, 100 g
  • Tofu uzený, 150 g
  • dia, 2 lžíce kečup
  • sójové, 2 dl mléko
  • vlažná, 1,5 dl voda
  • 1 stroužek česnek

Pracovní postup:

Tofu nakrájíme na plátky a namočíme je v mléce. Obě mouky prosejeme na hromádku na vál, ve středu uděláme důlek, rozdrobíme do něj droždí, posypeme cukrem a zalijeme troškou vlažné vody. Směs v důlku rozmícháme a necháme zakrytou ubrouskem na teplém místě 15 minut kynout. Okraje mouky osolíme, přilijeme olej a pomocí vlažné vody zaděláme vláčné těsto. Opět je necháme pod utěrkou 50 minut kynout. Připravené těsto rozválíme na pomoučeném válu na kulatý plát a přendáme na plech vyložený pečícím papírem potřeným olejem. Tofu vyjmeme z nálevu, korpus potřeme kečupem rozmíchaným s utřeným česnekem a solí. Střídavě jej poklademe na plátky nakrájenými rajčaty , tofu, cibulí a cuketou, nakonec posypeme bazalkou. Pizzu pečeme při 220° 15-20 mnut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |6. srpna 2013
ok 1++ Odpovědět
i |17. července 2013
dobrý tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!