Staňte se našimi fanoušky na:

Dietní zeleninovo-vločková polévka

Autor receptu: aneta.korbelska (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi rozpustíme lžičku másla. Přidáme vločky a necháme je opražit až budou úplně vysušené. Poté zalijeme studenou vodou a přidáme zeleninu, sůl, pepř, petrželku a bobkový list. Necháme přijít těsně pod bod varu, přikryjeme pokličkou a necháme na mírném plameni asi 10-15 minut prohřívat (nebo dokud zelenina nezměkne). Na závěr přidáme lžičku bujonu a důkladně promícháme. Podáváme s kouskem petrželky na ozdobu. Můžeme si k ní dát například opečený celozrnný chléb potřený trochou česneku. Dobrou chuť! Pozn. Ideální je tuto polévku jíst pravidelně k večeři. Zlepšuje funkci střev.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!