Staňte se našimi fanoušky na:

Divoká roštěná z plzeňska

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí plátky mírně naklepeme,osolíme,opepříme,opaprikujeme a obalíme v hladké mouce.V kastrolu opečeme na plátky nakrájenou slaninu,na kterou vložíme roštěnky,které oboustraně orestujeme asi 12 minut.Podlijeme vývarem,zaklopíme a dusíme doměkka.Po vyndání roštěnek zatřepneme moukou,přidáme máslo,jěště podlijeme,chvíli povaříme a na konec dochutíme.Maso dáme na vyhřátý talíř,přidáme vařený brambor a vše zalijeme výpečky se špekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!