Staňte se našimi fanoušky na:

Divutvorný hrnec

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zvěřinu je možné naložit do mořidla:cibule,ocet,nové koření,bobkový list.Maso nakrájíme na plátky a rozložíme ve vysokém hrnci po celém dně.Osolíme,opepříme,přidáme drcený jalovec,zakapeme červeným vínem a dobrým olejem,pak na maso naklademe cibuli nakrájenou na plátky,opět na cibuli rozložíme další vrstvu masa,osolíme a opepříme a zase cibuli-třetí vrstva jsou játra,a zase cibule.Když je hrnec připraven,necháme maso 4 hodiny v chladu rozležet.Před pečením zalijeme 0,5 l vývaru,zakryjeme poklicí a dáme do trouby dusit.Dusíme asi 90 minut,po celou dobu dušení poklici nesnímáme.Podáváme s chlebem a salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |15. ledna 2017
Taky jelen Odpovědět
kudrnáčmilan|14. ledna 2017
Hmmm.. místo jelena jsem použil daňka a fakt výborný… Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!