Staňte se našimi fanoušky na:

Djulbastija (grilované hovězí maso)

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme, osušíme, odstraníme kůžičku a žilky a nakrájíme na steaky tlusté asi 1-2 cm. Naskládáme je do větší mísy a zalijeme olejem. Necháme je tak odstát nejméně 2 hodiny. Před pečením je potřeba rozehřát gril. Maso pečeme a během pečení ho alespoň jednou otočíme. Pečeme asi 7-10 minut. Hotové maso posypeme nadrobno nakrájenou cibulí a na nudličky nakrájenou paprikou. Podáváme většinou s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |2. února 2013
dobrota Odpovědět
david.kruml.1 |11. ledna 2013
hovězí na grilu miluju Odpovědět
sojka30 |29. prosince 2012
namka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!