Staňte se našimi fanoušky na:

Dobrý boršč

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso uvařit v osolené vodě s kořením a cibulí doměkka. Měkké maso vyndat, nakrájet a odložit. Oloupanou řepu a očištěnou zeleninu nakrájet, zeleninu a 1 řepu dát do vývaru a vařit 15 minut doměkka. Ochutit octem, solí a vrátit maso. Zbylou červenou řepu zakápnout octem a podusit ji chvíli se lžící másla a trochou vývaru, pak přidat do polévky. Hotovou ozdobit lžící zakysané smetany a snítkou kopru. Boršč je výborný i ze sterilované červené řepy, pak postačí na dochucení méně octa. Je možné přidat trochu nálevu z řepy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hana S |20. května 2014
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!