Staňte se našimi fanoušky na:

Dobrá rybí vánoční polévka

Autor receptu: johny (15 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Očištěnou hlavu dáme vařit s menší cibulí, 2 mrkve, kousek celeru, petržel, osolíme a přidáme pár kuliček celého pepře. Vaříme půl hodiny. Mezitím si nakrájíme 2 mrkve, 1 petržel na kostičky a orestujeme na sádle. Mlíčí nakrájíme na kousíčky. Vývar scedíme, cibuli a pepř odstraníme, hlavu dáme vychladnout a později obereme, zeleninu nakrájíme na kousky a vrátíme do vývaru. Přidáme mlíčí a orestovanou zeleninu a 5 minut mírně povaříme. Můžeme zahustit rozředěnou světlou jíškou nebo pohankovými vločkami. Obrané maso z hlavy dáme do polévky. Dochutíme a nakonec přidáme nasekanou pažitku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

M* |11. řijna 2013
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!