Staňte se našimi fanoušky na:

Doma dělaná lučina

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Promíchat, dát do cedníku, plátýnko a pod něj misku nebo hrnec na plátýnko nalijeme směs a dáme do chladu na 24 hodin odkapat, do lednice.syrovátku pak můžeme použít třeba do polévky nebo na zadělání těsta.hotovou lučinu můžeme nechat čistou nebo dochutit třeba pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |10. února 2014
Máme rádi Odpovědět
slavuska |28. února 2013
já dělám se šlehačkou, tenhle recept neznám, také vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |22. února 2013
Kde já to jen dnes viděla?? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!