Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí věnečky

Autor receptu: Morgaina (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vodu, sůl a Héru přivedeme do varu a přisypeme mouku a vypracujeme těsto až odpadá od hrnce, odtavíme od plotny. Těsto nesmí mít hrudky. Zchladíme ve vodní lázni a do vlažného těsta vpracujeme postupně všechna vejce. Na plech pomocí zdobítka vstřikujeme kolečka. Pečeme na 200°C/180°C cca 20 min až 25minut. !!!!15 min neotvírat troubu!!!! Je to odpalované těsto! Po vychladnutí plníme krémem. Z mléka, cukru (dejte podle chuti, já zde mám uvedeno méně) a pudingu uvaříme kaši, ve vodní lázni zchladíme a přidáme máslo nakrájené na plátky poté dáme žloutek a rum. Vyšleháme. Plníme věnečky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ralena|25. března 2013
dlouho jsem je nedelala, taky zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!