Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí chleba podle HaBo

Autor receptu: HaBo (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny sypké suroviny promícháme a přidáme vodu.Zaděláme a necháme kynout 6-8 hod. Když mám těsto v teple-dělám chleba třeba po 2hod. Vykynuté těsto dám na vál a vytvořím pecen.Dám do přdehřáté zapékací misky. Přiklopený chleba peču 30min,poté odkryju a peču ještě 15 min. Upečený vyndám na mřížku a nechám vychladnout. Mouku míchám 2:1 hladká a chlebová,přidávám dýňová a slunečnicová semínka,škvarky,cibulku-dle fantazie.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |25. února 2014
vyzkouším Odpovědět
slu |31. řijna 2013
zkusím, jsem na něj zvědavá Odpovědět
HaBo |19. září 2013
poměry jsou OPRAVDU správné,i já když jsem to porvé zadělala-přišlo mi to taky řídké,ale finále bylo suprové-jen se toho nebát.Je moc chutný-zbytku rodiny moc chutná a nechtějí jiný.K mojí smůle:-D mám víc práce,ale stojí to za to!Je jednodušší koupit ho v obchodě......... Odpovědět
janackacka |19. září 2013
ale funguje to :-) Odpovědět
janackacka |9. září 2013
jsou určitě ty poměry surovin správné? sem to smíchala a mám to řídký jak blázen Odpovědět
planeta |3. září 2013
ukládám do oblíbených , díky za tip, 1+ Odpovědět
candlemania |8. června 2013
chleba pečeme běžně, tak zkusím i vaše, vypadá dobře :-) 1* Odpovědět
Hrabča |7. června 2013
bezva recept Odpovědět
Peťa:-) |7. června 2013
paráda Odpovědět
macik |7. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!