Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí paštika s játry

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do pekáčku dáme cca 100g sádla, přidáme pokrájenou cibuli, a játra s bůčkem. Pečeme cca hodinu a půl do měkka. Celý obsah pekáčku rozmixujeme, přidáme zbytek sádla, a koření. Dobře promícháme, dáme do skleniček, a sterilujeme cca 30 minut při teplotě 80 stupňů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |10. dubna 2014
to musím vyzkoušet Odpovědět
Uzzi1 |27. května 2013
ta bude skvělá, vyzkouším Odpovědět
evahu |5. května 2013
dobrota Odpovědět
pajunc |25. března 2013
krásný recept .. Odpovědět
Kateřina Apostolidisová|6. června 2018
Dobry den, prosim, Neni problem s tou cibuli v receptu? Ted jsem dělala velmi podobnou pastiku, chuťové naprosto uzasna, ale poměrně rychle zkysla. Jsem z toho moc nešťastná, nevim, co se stalo spatne, napadla me jen ta cibule. Dekuji za rady Odpovědět