Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí pivní sýr

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
60× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve větší nádobě, pokud možno kameninové, rozmícháme tvaroh s kořením a solí, zalijeme pivem. Vzniklou směs necháme zrát asi 4-5 dní při teplotě asi 20°C. Po procesu, by měl být sýr nažloutlý, a odérem připomínat olomoucké tvarůžky. Výborná pochutina k silvestrovským oslavám a podobným příležitostem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Yvajs |18. ledna 2013
určitě skusím Odpovědět
Georgina |27. prosince 2012
Děda dělal podobný sýr. Určitě vyzkouším. Odpovědět
david.kruml.1 |22. prosince 2012
určitě vyzkouším Odpovědět
Jindrouš91|9. února 2015
jaký tvaroh? tučný ,polo, nízko...jakou vaničku? 250g 500g ? jaké pivo ? Odpovědět
Beátka|31. prosince 2013
už len 2 dni a by mal byť hotový, uvidíme ako bude chutiť Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
mnam Odpovědět
Šmudla|18. ledna 2013
Něco podobného dělal i můj táta 100% to skusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!