Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí rajčatový protlak

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Nakrájená rajčata asi 10 minut dusíme, pak je propasírujeme a ještě dalších 10 minut vaříme. 2. Protlak osolíme, okořeníme, dáme do spodní části trouby a při teplotě do 150°C necháme odpařovat, dokud nezhoustne. Horký protlak lijeme do sklenic a sterilujeme 15 minut při teplotě 80°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |10. května 2013
mám ráda Odpovědět
zajdixs |10. května 2013
mňam :) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
uloženo Odpovědět
slavuska |6. května 2013
zdravé Odpovědět
water |6. května 2013
zkusim Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
zajimave Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!