Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí ruská zmrzlina

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
135× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zvlášť vyšleháme smetanu, sníh z bílku a žloutky s práškovým cukrem. Do pěny ze žloutků a cukru opatrně vmícháme sníh a pak vyšlehanou šlehačku. Do vhodné nádoby dáme dortové oplatky nakrájené na 4 obdélníky a na ně navrstvíme hmotu. Dáme do mrazáku a po půl hodině hmotu promícháme (pak ještě 2x )... Po 1 a 1/2hodině uhladíme povrch a přikryjeme dalšími 4 obdélníky a necháme do dalšího dne zamrazit. Na fotce je to jinak, protože jsem měla na to ukrutnou chuť a hlavně muži se podařilo zdrcnout šlehačku

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ladka.berenreiterova |13. června 2013
zkusim Odpovědět
Georgina |12. června 2013
tohle určitě vyzkouším Odpovědět
PetulkaH |11. června 2013
zkusím,dobrej nápad Odpovědět
tepito |11. června 2013
dobrý tip Odpovědět
Jindriska8 |11. června 2013
Rodina ruskou miluje,tak vyzkouším. Odpovědět
josifek |10. června 2013
Ukladam. Odpovědět
hana.molcarova |10. června 2013
zajímavé určitě zkusím v tomto teple co konečně je to bodne děkuji za recept :) Odpovědět
T3r3z |10. června 2013
Zajímavé :-) Odpovědět
stanicka007 |10. června 2013
ukládám, vyzkouším Odpovědět
martinnatr |9. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!