Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí ruská zmrzlina

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
135× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zvlášť vyšleháme smetanu, sníh z bílku a žloutky s práškovým cukrem. Do pěny ze žloutků a cukru opatrně vmícháme sníh a pak vyšlehanou šlehačku. Do vhodné nádoby dáme dortové oplatky nakrájené na 4 obdélníky a na ně navrstvíme hmotu. Dáme do mrazáku a po půl hodině hmotu promícháme (pak ještě 2x )... Po 1 a 1/2hodině uhladíme povrch a přikryjeme dalšími 4 obdélníky a necháme do dalšího dne zamrazit. Na fotce je to jinak, protože jsem měla na to ukrutnou chuť a hlavně muži se podařilo zdrcnout šlehačku

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlasta78 |13. května 2013
Krásné,se nedivím,že jste na to měla ukrutnou chuť :-) Odpovědět
suesanqa|2. března 2014
Určite vyskúšam :) Odpovědět
JarcaPralinka|6. listopadu 2013
no vyzkouším 1+ Odpovědět
ingrid.bojtosova|30. řijna 2013
podobné robila aj moja mamka ale to už sú roky späť, takže som rada že mám aj receptík, ktorý mamka nemá odložený.Mňam Odpovědět
jana.kozova|29. řijna 2013
určitě udělám Odpovědět
Majdalena|14. září 2013
supr Odpovědět
kuruka|8. června 2013
Moc děkuji za tento recept na ruskou zmrzlinu. Jsem velkou milovnicí mražených výrobků a zejména jsem měla ráda ruskou. Bohužel musím zkonstatovat, že v současné době ruské zmrzlině zůstal pouze ten název.Chuťově vedle té pravé ani neležela.Proto si zítra hned udělám tento recept a doufám, že budu moci pět samou chválu.Ještě jednou moc děkuji.Kuruka Odpovědět
zdendule|8. června 2013
Můžu se optat čeho kolik v jakým poměru? Díky :-) Odpovědět
romana.kovarova.92|8. června 2013
v létě určitě přijde vhod,vyzkouším Odpovědět
johanna|7. června 2013
zmrzlinu určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!