Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí rybízové víno

Autor receptu: Mišička (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Rybízovou štávu naředíme rybízovou vodou, přidáme cukr, kvasinky a necháme kvasit 6 až 8 týdnů. Pak víno stočíme,necháme několik dní stát a opět stočíme. Postup opakujeme nejméně třikrát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

allys89 |10. září 2013
super recept ;) Odpovědět
Lenny |22. června 2013
taky si pamatuju na dětství,jak se doma dělalo,hned bych si koštla :-) Odpovědět
PetulkaH |22. června 2013
dobré Odpovědět
cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
Gabrielle |19. června 2013
ráda vyzkouším něco nového, díky za recept :) Odpovědět
Lucinka |29. května 2013
Moc dobrý recept :) Odpovědět
ka002 |27. května 2013
moc zajímavé, recept si ukládám :-) Odpovědět
gwendy |17. května 2013
přidávám do oblíbených, ale kvasinky jsem ještě nesháněla Odpovědět
HankaHK |17. května 2013
rybíz bych měla, ale kde se dají sehnat kvasinky? Odpovědět
petra.konfrstova |17. května 2013
bolehlav:-))))))))))))))) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!