Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí špaldový chleba

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibulku osmahneme dozlatova na olivovém oleji. Necháme jí vychladnout a smícháme jí s ostatními ingrediencemi. Hněteme do té doby, dokud nevznikne těsto a necháme ho hodinu kynout. Poté těsto rozdělíme na dva díly a vytvoříme dva bochníčky, které pečeme v předehřáté troubě 50 minut na 170 stupňů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!