Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí studentská pečeť

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vše rozpustíme ve vodní lázni a vymícháme do hladka. Přidáme rozinky, želé bonbony (nakrájené na kostičky), nasekané oříšky, pomerančovou kůru namočenou v rumu, 2 rozlámané oplatky. Směs nalijeme do formy srnčího hřbetu vyloženou alobalem a necháme ztuhnout – nejlépe v mrazáku. Ztuhlé krájíme na tenké plátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |25. řijna 2013
krásné Odpovědět
tamata |10. května 2013
mňam Odpovědět
anasy |8. května 2013
vypadá zajímavě Odpovědět
petulka18 |8. května 2013
miluju čokoládu :) Odpovědět
šupina73|8. května 2013
přítel ji miluje,tak ji udělám:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!