Staňte se našimi fanoušky na:

Dort mimosa s mascarpone

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Piškotový korpus rozřízneme na tři vrsty. 2) Dvě vrstvu navlhčíme limoncelem, prostřední vrstva rozdrobíme. 3) Vejce vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme mascarpone, nastrouhanou citronovou kůru a polovinu směsi natřeme na spodní vrstvu. Přikryjeme druhou vrstvou a krém rovnoměrně rozetřeme. 4) Vršek ozdobíme rozdrobeným piškotem a pistáciemi. 5) Před podáváním necháme vychladit v lednici. 6) Podáváme posypané moučkovým cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
Fíííra |23. července 2015
dobré Odpovědět
objev |8. června 2015
Nejlepší je klasický piškotový korpus - může být i čokoládový. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!