Staňte se našimi fanoušky na:

Drůbeží hašé

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné kuřecí droby uvaříme ve slané vodě , maso obereme , pomeleme na masovém strojku i s kůží . Na másle zpěníme pokrájenou cibuli a přisypeme mouku , zalijeme vývarem z drobů a uvaříme hustou kaši. Promícháme s pepřem , vejci , pokrájenou pažitkou , hráškem a přimícháme umleté droby. Hašé zapečeme ve vymaštěné zapékací misce dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |13. prosince 2015
mňam Odpovědět
J |27. května 2013
vyzkousim Odpovědět
honzíček |27. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!