Staňte se našimi fanoušky na:

Drůbeží játra po židovsku

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opraná a okapaná játra pokrájíme na větší kousky a promícháme v misce s česnekem,solí,pepřem a paprikou.Na větší pánvi rozpálíme olej a játra na něm prudce opečeme.Vejce rozšleháme s vínem,játra zalijeme a zapečeme. Podáváme s pečivem a zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petr.helman.5|23. března 2015
To musím zkusit Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!