Staňte se našimi fanoušky na:

Fusilli s gorgonzolou

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • extra panenský, 4 lžíce olivový olej
  • a pepř, podle potřeby sůl
  • najemno nakrájená, podle chuti pažitka
  • bezlepkové Fusilli, 320 g těstoviny
  • 200 g gorgonzola
  • srdíčko z 1 řapíkatého celeru celer

Pracovní postup:

Omyjte srdíčko řapíkatého celeru a nakrájejte ho, gorgonzolu také nakrájejte a dejte do mísy. Těstoviny uvařte v osolené vodě, sceďte (trochu vody z těstovin si ponechte) a přesypte do mísy k sýru. Promíchejte a pokud je třeba, přidejte 1-2 lžíce vody z těstovin. Přidáme k nim nakrájený celer, pažitku a 4 lžíce oleje. Nakonec poprášíme pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!