Staňte se našimi fanoušky na:

Falešná zelňačka

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Na osolený olej přidáme cibuli nakrájenou na tenké proužky, česnek, směs hříbků a mletého pepře (v mixéru nebo kávovém mlýnku najemno pomelte sušené hříbky s celým pepřem). Přidáme na hrubém struhadle nastrouhanou kedlubnu a petržel a chvíli smažíme. Poté přilijeme vodu, přidáme tři bobkové listy a povaříme. Po uvaření vyjmeme bobkové listy, zeleninu rozmixujeme na hladkou hmotu a přidáme šťávu z citronu. Před podáváním ozdobíme nasekanou petrželovou natí a přidáme uvařené sušené hřiby, které jsme vařili ve vedlejším hrnci v osolené vodě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!