Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolky s bulgurem, pečeným rajčetem a sýrem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Bulgur připravíme dle návodu (zalijeme horkou vodou a necháme 20 minut bobtnat). 2) Fazolky vaříme 5 minut. 3) Rajčata nakrájíme na kolečka a opečeme je na olivovém oleji. 4) Fazolky promícháme s bulgurem a sýrem, osolíme, opepříme, přidáme rajčata a podáváme posypané petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |17. září 2014
Fazolky obsahují hodně bílkovin, vitamin A, B, C, vápník, fosfor a železo. Odpovědět
objev |11. září 2014
Fazole se v dnešní době sklízejí v době, kdy jsou ještě mladé a zelené, než ty typické fazole jak je známe z dětství. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!