Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolky ve schwarzwaldské šunce

Autor receptu: Aidel (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tohle jsem poprvé ochutnala na rautu na oslavě narozenin v Německu, od té doby je to naše oblíbená pochoutka: Fazolky omyjeme, necháme okapat. po cca 3 luscích obalíme v plátku schwarzwaldské šunky, skládáme do pánvičky nebo pekáčku (lze opéct pod pokličkou na pánvi, nebo v pekáčku v troubě). Cibuli nakrájíme najemno a posypeme obalené fazolky. Zakápneme olejem a dáme péct, asi 20 minut. Můžeme podávat samotné jako chuťovku nebo s bagetkou namazanou bylinkovým máslem jako hlavní chod. Uzená chuť šunky s přirozenou chutí fazolek nemá chybu! :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |5. listopadu 2014
zkusím .-) 1+ Odpovědět
X0X |3. března 2014
hezk= Odpovědět
kymlal |17. ledna 2014
lákavé Odpovědět
Proxi |17. ledna 2014
Dobrota Odpovědět
Marika 3 |17. ledna 2014
krasne Odpovědět
alena.zelinkova.77|19. ledna 2014
Přidávám do oblíbených. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!