Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolové lusky zapečené s rajčaty a sýrem

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazolky uvaříme v osolené vodě a nakrájíme na menší kousky. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme mlékem, osolíme a povaříme na hustou omáčku. Za chvíli přimícháme žloutky a polovinu sýra. Zapékací mísu vymastíme, vysypeme strouhankou, vložíme do ní fazolky, přilijeme 2/3 omáčky, na povrch poklademe spařená, oloupaná a na plátky nakrájená rajčata. Osolíme, polijeme zbylou omáčkou, posypeme zbylým sýrem smíchaným se lžící strouhanky a 15 minut zapečeme. Jako přílohu podáváme brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!