Staňte se našimi fanoušky na:

Feta karbanátky

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Nejdříve si připravíme salát: - okurku oloupeme, nastroháme najemno a osolíme - dáme ji do sítka a necháme 2 hodiny vykapat, poté ještě vyždímáme přebytečnou vodu - k okurce nastrouháme i stroužek česneku - přidáme jogurt, citronovou šťávu a najemno nakrájenou mátu - opepříme a necháme odležet. 2) Nyní si připravíme karbanátky: - rohlík namočíme do vody, poté vyždímáme a natrháme na kousky - cibuli nakrájíme najemno, česnek nastrouháme najemno, petrželku nakrájíme najemno - rajčata nakrájíme najemno, feta sýr rozdrobíme - cibuli a česnek restujeme na oleji - mleté maso osolíme, opepříme - přidáme petrželku, rohlík, vejce a orestovanou cibuli s česnekem, fetu a rajčata - promícháme, vytvarujeme karbanátky, obalíme v hladké mouce a smažíme dozlatova 3) Budeme podávat s bramborovou kaší: - brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě - rozmixujeme je, přidáme dvě lžíce olivového oleje, mléko a smetanu, sůl a promícháme

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!