Staňte se našimi fanoušky na:

Foccacia

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Uvedené množství vystačí na foccacciu o velikosti 25x37 cm, což je 6 velkých porcí. 1) Droždí rozdrobíme do vlažné vody a necháme 5 minut kynout. 2) Mouku trochu osolíme a pak do ní vlijeme droždí. Umícháme řídké těsto, které necháme kynout. 3) Plech vyložíme pečícím papírem, pomažeme olivovým olejem. Vlijeme těsto, roztáhneme ho po celé délce plechu. Pokapeme olivovým olejem, posolíme hrubozrnnou solí (nebo bylinkami či olivami) a pečeme na 220 °C asi 20-30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!