Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzká slepičí polévka

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slepici rozporcujeme a prudce opečeme na sádle ze všech stran.Zalijeme slabým drůbežím vývarem a dezertním vínem,okořeníme zázvorem,skořicí,osolíme a dovaříme doměkka.Uvařené maso vyndáme,vykostíme,pokrájíme a rozdělíme do talířů.Polévku přecedíme,ochutíme citronovou štávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!