Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš z plecka

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné, umyté a osušené plecko nakrájíme na větší kousky. Na sádle pražíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, rajský protlak, česnek rozetřený se solí a kmínem, mletou červenou papriku, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme do poloměkka. Občas dolijeme vodu a zamícháme. Přidáme umytou nakrájenou zelenou papriku a podusíme. Šťávu zaprášíme moukou, přilijeme vodu nebo vývar, dobře promícháme a dusíme . Před dokončením dle chuti dosolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

břich|1. dubna 2015
z plecka jde všechno Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!