Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš z vepřového masa na pivu

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky.Cibuli nadrobno nasekáme. Cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a zprudka ho ze všech stran osmahneme. Podlijeme ho částí piva a necháme vysmahnout. Pak maso osolíme, okořeníme paprikou, drceným kmínem a pepřem. Přidáme rajský protlak, rozetřený česnek, feferonky, znovu podlijeme pivem a dle potřeby vodou a podusíme doměkka. Šťávu zahustíme rozdrobeným tmavým chlebem a ještě povaříme. Na závěr ochutíme troškou majoránky. Guláš podáváme s knedlíky nebo s čerstvým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |30. května 2014
zajímavé.. Odpovědět
kymlal |9. května 2014
super Odpovědět
kim |17. března 2014
a co zkusit bramborový škrob na zahuštění...chleba rád kvasí Odpovědět
damanas|13. března 2014
hrozně ráda zahušťuju guláše chlebem, je to pak mnohem chutnější než zahuštěné moukou Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!