Staňte se našimi fanoušky na:

Guláše našeho dědy

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

GULÁŠ Z HOVĚZÍHO SRDCE 1 hov.srdce, 1 cibule, 2 str. česneku, olej, 1 lžíce hl. mouky, ml.paprika, majoránka, kmín, pepř, sůl Srdce zbavíme žilek a pokrájíme na kostky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme srdce, opepříme, okmínujeme a osolíme. Restujeme do vydušení šťávy, pak zaprašíme paprikou, podlijeme a dusíme doměkka. Zahustíme moukou, přidáme česnek a majoránku a provaříme. BLESKOVÝ GULÁŠ 1 balení sójových nudliček, 3 cibule, sterilované okurky, kapie a feferonky, olej, kečup, Vegeta, worcester, hl.mouka, sůl Nudličky povaříme ve vodě ochucené vegetou, scedíme a dáme na zpěněnou cibuli. Přidáme kečup, okurky, kapie a feferonky pokrájené na nudličky, zakapeme worcestrem a podusíme. Zahustíme moukou a podle potřeby dosolíme. GULÁŠ BEZ MÍCHÁNÍ 1 kg vepř.plece, 3 cibule, 1 feferonka, 5 stroužků česneku, 1 l vody, 2 kostky masoxu, 2 lžičky gulášového koření, 3 lžičky ml. papriky, pepř, sůl Maso nakrájíme na kostky, promícháme s pokrájenou cibulí, feferonkou a prolisovaným česnekem. Dáme do pekáčku, přidáme koření a masox rozpuštěný ve vodě, přikryjeme alobalem a pečeme asi 90 minut. Alobal během pečení nesundáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!