Staňte se našimi fanoušky na:

Gulášová polévka se zelenými fazolkami

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rozehřejeme si olej (2 lžíce) a osmažíme maso. Pak k němu přidáme cibuli nakrájenou na osminky a dále smažíme. Přidáme lístky tymiánu, promícháme a zalijeme vývarem z masoxu. Vaříme asi 1 hodinu. Zvlášť si připravíme zelené fazolky. Omyjeme je, odstraníme jim konce, nakrájíme na kousky a vaříme v osolené vodě asi 10 minut. Na zbytku oleje osmažíme rajčata nakrájená na osminky. K nim pak přidáme hotové fazolky. Promícháme a přidáme do polévky s masem. Osolíme, opepříme a dle chuti nasypeme chilli. Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!