Staňte se našimi fanoušky na:

Garnátové ragú

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli a česnek oloupat a nasekat, papriky nakrájet na kousky, mrkev na proužky, z omytého a osušeného tymiánu natrhat lístky. Na pánvi rozpálit olej a připravenou zeleninu, garnáty a tymián za stálého míchání podusit. Garnáty vyndat, přilít víno a smetanu, osolit a opepřit, přidat i kardamom. Redukovat při mírné teplotě cca 10 minut a opět přidat garnáty, krátce zahřát a znovu pikantně ochutit. na rýži zahřát v hrnci vývar a rýži v něm uvařit. Vmíchat bylinky a sezam, osolit a opepřit, rýži rozdělit na 4 talíře, rozprostřít na ní ragú a podle svého uvážení ozdobit lístky salátu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |3. června 2016
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!