Staňte se našimi fanoušky na:

Gnocchi dýňové

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy dejte dýňové pyré, ricottu, obě vejce, sůl, sýr a šalvěj. Promíchejte a postupně přidávejte mouku. Zadělávejte rukama dokud nevznikne měkké nelepivé těsto, pokud je třeba přidejte mouku. Hotové nechte chvíli odpočinout, pak vždy z kusu těsta vyválejte váleček a odkrajujte kousky, z těch rukama a vidličkou vytvarujte noky. Pokud jsou lepivější, pomoučete hodně vál. Vařte ve vroucí osolené vodě dokud nevyplavou (vařte po částech, aby se neslepily). Uvařené noky nechte okapat v cedníku a přidejte kousek másla, Na konec rozehřejte máslo v pánvi a až přestane pěnit, vsypte do pánve noky a několik minut opékejte dokřupava. Hotové opepřete podle chuti a posypte sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!