Staňte se našimi fanoušky na:

Gnocchi s medvědím česnekem a sýrem pecorino

Autor receptu: RadimP (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Gnocchi koupíme jako polotovar nebo uděláme domácí. Medvědí česnek očistíme od tvrdších stonků, opláchneme. Na pánvičce rozpustíme trochu másla a dáme zvolna česnek dusit do poloměkka. Během dušení přidáváme máslo nebo trochu vody z vařících se gnocchi. Těsně před sundáním pánve z plamene přidáme do česneku trochu soli a pepře. Na talíř dáme gnocchi, na ně odpovídající množství podušeného česneku včetně šťávy a nastrouháme sýr pecorino. Můžeme přidat maličko másla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka34 |12. listopadu 2013
1+++ Odpovědět
zuzi |12. listopadu 2013
1+++ Odpovědět
sussan |13. září 2013
Skvělé. :) Odpovědět
Lenny |20. června 2013
zkusím Odpovědět
pajunc |26. dubna 2013
super nápad :-) Odpovědět
Konato |26. dubna 2013
Výborné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!