Staňte se našimi fanoušky na:

Griotka z červené řepy.

Autor receptu: jaroslav.hulka (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Řepu oloupeme , nastrouháme a vaříme 45 minut. Po té scedíme. Do odvaru nasypeme cukr , přidáme šťávu z citrónů a vše mírně povaříme , asi tak na 90°C cirka 10 minut. Necháme vystydnout a přidáme RUM s trestí . Promícháme a stočíme do lahviček. Dáme do chladna a temna aspoň na 21 dní.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Pavluška |7. ledna 2014
Ps: doufám že řepu poté zužitkujete - sladkokyselý nálev, křen - výborná příloha. Odpovědět
Pavluška |7. ledna 2014
To jste mně tedy dostal, ale vymyslela bych to nějak aby se moc dlouho nevařilo, jinak děkuji za výborný nápad! Odpovědět
vilemina |13. prosince 2013
Tak to je pro silné povahy... Odpovědět
barbora 3|8. ledna 2014
Super, už dělám š´távu z če. řepy, tak zkusíme taky! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!