Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaná vepřová panenka v hořčici

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Smícháme med, hořčici, olivový olej a tymiánové lístky.Poměr dle chuti - pokud chceme spíše medovou nebo spíše hořčičnou chuť záleží na nás. 2) Panenku osolíme, opepříme, a naložíme do marinády. 3) Druhý den ugrilujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
Super Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
Vypadá dobře :) Odpovědět
piškot |3. řijna 2014
1+++ Odpovědět
objev |2. řijna 2014
Grilovat můžete panenku vcelku, nebo nakrájenou na silné plátky. Při krájení na plátky je dobré krájet šikmo, ne rovně. Odpovědět
petr.helman.5|8. května 2016
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!