Staňte se našimi fanoušky na:

Grilované kuřecí prsíčko marinované v ranch dresinku

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Každé kuřecí prsíčko nakrájíme na menší steaky - minimální 3 steaky z jednoho prsíčka. 2) Kuřecí maso dáme do misky, přidáme nasekané bylinky, nastrouhaný česnek a majonézu. Vše vmasírujeme do masa. 3) Necháme naložené klidně i několik dní. 4) Z lednice vyndáme 20 minut před grilováním. 5) Osolíme, a grilujeme na rozpáleném grilu asi 3 minuty z každé strany. 6) Necháme chvíli stát pod alobalem, aby se šťáva v mase pěkně rozprostřela.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
Majonéza se dělá ze žloutků, oleje a kyselých přísad. Kyselé přísady udělají maso křehkým. Žloutky na grilu zatáhnou šťávy v mase a olej vám hezky odlepí maso od grilovací mřížky. Odpovědět
objev |1. řijna 2014
Pozor na kovové misky - maso po nich může získat kovovou pachuť (výjimkou jsou nerezové misky) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!