Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaný tuňák s brokolicovým salátem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Tuňáka osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Grilujeme pár minut z každé strany. Poté dáme do tepla a podáváme až za 5 minut, kdy se šťáva v mase pěkně rozloží. 2) Brokolici povaříme v osolené vodě, poté ji dáme do ledové vody, aby si zachovala zelenou barvu. 3) Šalotku nasekáme najemno a přidáme k brokolici. Osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a olivovým olejem. 4) Jednu třetinu brokolicové směsi rozmixujeme dohladka. Pro zjemnění přidáme trochu smetany. 5) Do nerozmixované brokolice přidáme scezenou baby karotku. 6) Brokolicový salát podáváme s tuňákem zakápnutý balsamicovou redukcí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
tuňák je skvělý ale na rodinou večeři trošku drahý... Odpovědět
sonizna |8. června 2015
Škoda, že je tuňák tak drahý, jinak bych ho taky mohla jíst snad každý den... Odpovědět
objev |4. června 2015
Balsamicová redukce nám vznikne tak, když balsamicový ocet svaříme na polovinu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!